top of page

Πιστοποίηση Ε.Φ.Ε.Τ.

Υποχρεωτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για αδειοδότηση υπό ίδρυση επιχειρήσεων και για τη

λειτουργία ήδη υφιστάμενων που ασχολούνται με την παρασκευή, συσκευασία, αποθήκευση, διακίνηση τροφίμων και ποτών*

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν και ΑΝΕΡΓΟΙ,  για την ενίσχυση του επαγγελματικού τους προφίλ και για τη διεκδίκηση μια θέσης εργασίας σε επιχείρηση που διαχειρίζεται τρόφιμα.

Υπουργική Απόφαση υπ’ αριθμ. Υ1γ/ΓΠ/οικ. 96967- Υπουργείο Υγείας (ΦΕΚ 2718/ τ.Β’ /08.10.2012) «Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών και άλλες διατάξεις»

* εστιατόρια, ψητοπωλεία, πιτσαρίες, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, κάβες ξηρών καρπών, οπωροπωλεία, καφεκοπτεία, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης (ζαχαροπλαστεία, καφέ μπαρ, καφενεία, χώροι εκδηλώσεων, κ.α.), καντίνες, μικροπωλητές, πώληση πόρτα-πόρτα, πρατήρια άρτου, αρτοποιεία, καταστήματα ψιλικών, περίπτερα, κλπ.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ». Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ακολουθούν εξετάσεις πιστοποίησης, οι οποίες καθορίζονται και διενεργούνται από τον ΕΦΕΤ.

Επίπεδο 1 - Χειριστές τροφίμων

Διάρκεια: 10 ώρες (2 ημέρες)

Κόστος συμμετοχής: 100€ / άτομο*

*στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το κόστος εξετάσεων του ΕΦΕΤ που ανέρχεται σε 30€ /άτομο.

Σε περίπτωση συμμετοχής περισσότερων, του ενός, ατόμων από μια επιχείρηση, το κόστος συμμετοχής μειώνεται.

 

Σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα εγγραφεί σε τμήμα εκπαίδευσης, δίνεται από την Επιμορφωτική Κιλκίς Βεβαίωση Συμμετοχής στο πρόγραμμα, η οποία ισχύει για έξι μήνες ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία αδειοδότησης της επιχείρησης.

bottom of page